Golf ter Hille

Golf ter Hille (Koksijde) is een Inland Links Golf course op International Championship niveau, ontworpen door Jeremy Pern. Deze prachtige golfbaan is geïntegreerd in het polderlandschap aan de Belgische Westkust en is gelegen op slechts 2 km van de Noordzee.

De 18 holes championship course Langeleed en de 9 holes course Hazebeek zijn aangelegd volgens de allerhoogste Europese normen bevinden zich daarmee aan de top op vlak van kwaliteit, duurzaamheid en bespeelbaarheid. De banen vormen een schitterende uitdaging voor zowel de professionele als de recreatieve golfspeler. Koksijde Golf ter Hille beschikt eveneens over uitgebreide practice faciliteiten.

Minigolf

Bij Tip-Top ben je aan het juiste adres om te minigolfen. Zij beschikken over een minigolfbaan met maar liefst 18 holes, alle banen zijn in vast tapijt en er is verlichting voorzien voor wie s’avonds een balletje wil slaan.

Minigolf kan door groot en klein gespeeld worden en is ideaal als familieactiviteit of onder vrienden. 

Wandelen

Uiteraard leent de Belgische Kust zich tot romantische strandwandelingen, maar ook meer landinwaarts tref je prachtige pareltjes aan ... Trek je wandelschoenen maar al aan.

Fietsen

Fietsen aan de Kust? Wind! Maar o zo verrassend mooi ... Op onderstaande website kan je alvast enkele mooie fietsroutes terugvinden.

Deel deze pagina