Het Komfoor

Het Komfoor (Oostduinkerke) wil u jullie graag verrassen met een aantal heerlijke fondues. Zowel vlees-, kaas- als visfondue wordt geserveerd. En natuurlijk moet dat zoals het hoort: met een fris slaatje, verse frietjes en huisgemaakte sausjes.

Al de vis- en vleesfondues worden ook geserveerd op steengrill

Elk seizoen stellen ze ook graag een suggestie voor (wild, raclette, zomergrill, ...)

Maar ook met een mooie selectie aan wijnen en een uitgebreide bierkaart. En niet te vergeten een paar lekkere dessertjes.

Eten in het Komfoor betekent gezellig samen zijn, rustig genieten en food sharen.

De Mikke

Dit grillrestaurant (Oostduinkerke) heeft als specialiteiten van het huis zijn entrecôte en voor de visliefhebbers scampi. Alles gegrild op houtskool. Voor de kleintjes maakt onze chef graag een hamburger klaar.

De Mikke is gekend voor zijn gezellige drukte en voor zijn garçons die u serveren met de glimlach.

U kunt er van op aan dat u steeds verwelkomd wordt door de eigenares van de zaak, door iedereen welbekend als ‘Vontje’.

La Piazza

Het restaurant Pizzéria La Piazza (Nieuwpoort) verwelkomt u in haar moderne zaak op een luttele 30 meter van het strand waar u zich kunt laten verrassen door de heerlijke Italiaanse specialiteiten.

De pizzas worden bereid op grootmoeders wijze en in een traditionele oven op hout gebakken. Een jong team zal u ontvangen en u op uw wenken bedienen. Eén voor één doen zij hun uiterste best om van uw gerecht een onvergetelijke ervaring te maken.

Op de kaart: pizza, pasta, vlees en vis allerhande. Er is voor elk wat wils, want in dit restaurant kan werkelijk iedereen zijn hart ophalen.

Daarnaast bieden zij u een wijnkaart met Italiaanse wijnen uit diverse streken die uw gerecht die extra toets geven.

Hun motto: versheid en kwaliteit. Zij hopen u alvast binnenkort te mogen verwelkomen,
Buon Appetito !!

De Vette Os

Grill De Vette Os is al meer dan 35 jaar genesteld op 20 m van de pittoreske markt van Veurne. Een “no nonsense” keuken met inderdaad veel room en boter, maar wie houdt daar niet van? Sonja en Steffe begonnen dit avontuur als café in 1982, maar al snel volgden de cote à l’os en de kip aan het spit, die vandaag ook nog altijd op de kaart staan!

Nu kan je er tot wel 7 soorten gerijpt rundsvlees vinden, die vakkundig in eigen rijpingskast worden vertroeteld. Verder vind je er ook “zwien met pickelsaus”, mergpijpjes, lamskroontjes,... Met andere woorden: uw dieet start morgen !!!

Mozaiek

Lekker zalig genieten in restaurant Mozaiek (Veurne) met je vriendin, gezin, vrienden, familie of zakenmensen. De ster van de zaak is het product, kwaliteit!

Zonovergoten terras met uniek zicht op de historische grote Markt. De klant wordt hier persoonlijk op zijn wenken bediend ... Mozaiek is altijd een beetje thuiskomen...

Da Claudio

Op 100 meters van de markt van Nieuwpoort maak je kennis met de gastronomische Italiaanse keuken van Claudio Acquaro. Patron sommelier Claudio is een innemende levensgenieter, prettig onconventioneel, maar tegelijk trouw aan de Italiaanse tradities van zjin Puglia.

In 2010 werd hij nog uitgeroepen tot sommelier van het jaar. Aan zjin zijde staat echtgenote Vanessa die zich over de gasten en Gioele Pace als chef kok. En die laten zich graag verrassen door een fantasierijke, traditionele Italiaanse keuken met haar warme en koude antipasti, huisgemaakte pasta’s en lekkere vis- en vleesgerechten. Buon appetito!

Deel deze pagina